UiPath ERFA-netværk 25/11

Den 7 september afholdte vi vores første netværksmøde for vores nye ERFA-gruppe. Et arrangement som gik ud over alle forventninger.

Arrangementet var præget af en særlig åbenhed, en lyst til at dele med- og hjælpe hinanden. Villigheden til at dele erfaringer og viden, best practices såvel som udfordringer, blev udgangspunktet for et exceptionelt højt engagementsniveau på tværs af linjen og dannede grundlag for et fantastisk netværksmøde.

Agendaen bød blandt andet på et indlæg fra en af medlemmerne, som presenterede hvordan de havde brugt RPA, deres erfaringer og særligt udfordringer – et område de øvrige deltagere begejstrede bød ind til med gode ideer, input og workarounds. Fælles diskussion blev et kendetegn for alle indlæg og da programmet rundede af fortsatte samtalerne og vidensdelingen længe i solen.

Gode sandwiches, sodavand og solskin satte rammerne for de gode samtaler efter arrangementet.

En all-in-all fremragende start på netværksgruppen!

Dette setup bliver naturligvis gentaget, næste gang torsdag d. 25/11 2021, hvor vi satser på en ligeså livlig, givende og inspirerende dag for alle parter!


Agendaen vil blive præsenteret snarrest, men vil have samme format som første møde, som så sådan ud:

💡 Et indledende oplæg fra RPA House omkring dagens emne

💡 Et inspirationsoplæg fra en af deltagerne omkring deres erfaringer med emnet, med mulighed for efterfølgende spørgsmål og diskussion

💡 Et oplæg fra UiPath omkring ændringer, tilføjelser og hvad fremtiden vil bringe

💡 Netværksmulighed, hvor deltagerne kan snakke om dagens emne, egne udfordringer, diverse inspirationsspørgsmål mm.


Lokation: TBA


Tilmelding til netværksgruppen og næste møde foregår gennem formularen herunder: 👇

OBS: Vi opfordre alle til at tilknytte et eller flere emner, spørgsmål eller problemstillinger, som man kunne tænke sig blev inkluderet eller berørt, i beskedfeltet. På den måde kan vi skabe det bedste program med størst relevans for den enkelte deltager.

Skriv et svar